Grenknusning i Holstebro & Lemvig | Kontakt os for et tilbud i dag

Grenknusning i Holstebro og Lemvig omegn

Hos Risager Skovservice tilbyder vi professionel grenknusning. Vores grenknuser bruges til at knuse overflader over jordhøjde. Grenknusning kan bruges til at rydde juletræsområder, læhegn, oprydning efter skovning og træflisning samt at lave stier og veje i skoven.

Knusning af grene træer kan være en svær og uoverskuelig opgave, hvis du ikke besidder de rette redskaber og maskiner til at udføre opgaven effektivt. Hos Risager Skovservice bestræber vi os på, at levere en hurtig og effektiv service til konkurrencedygtige priser.

Som professionel skoventreprenør, kører vi i områderne omkring Holstebro, Lemvig og resten af Vestjylland. Vi servicere både private, erhverv og det offentlige med grenknusning og alle vores andre ydelser.

Udover grenknusning udfører vi også en bred vifte af andre skoventreprenør opgaver.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Kontakt os og hør nærmere

Grenknusning priser

Priser på grenknusning variere meget da mængden vi knuser og størrelsen på opgaven er meget forskellig fra kunde til kunde. Derfor tager vi typisk en snak med vores kunder om opgavens omfang eller kommer ud og ser området før vi kommer med en endelig pris.

På den måde får du en rimelig pris på arbejdet og vi får et overblik over opgavens omfang.

Grenknuser til alt terræn

Hos Risager skovservice lader vi os ikke skræmme af vanskeligt terræn som stejle bakker og våd jordbund. Vi ligger nemlig inde med en grenknuser på larvebånd. Så uanset terrænets udfordringer kan vi altid finde en løsning.

Kontakt os for et tilbud på grenknusning

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores arbejde med grenknusning, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 2023 4203. Alternativt kan du sende os en mail til finnrisager@mail.dk eller benyt vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud, samt kyndigt og kompetent mandskab der er klar til at påtage din opgave.

Kontakt os

Firmainfo

Telefontider

Man-Tors: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket