Rodfræsning i Holstebro & Lemvig | Kontakt os i dag & hør mere

Rodfræsning i Holstebro og Lemvig omegn

Hos Risager Skovservice tilbyder vi rodfræsning når du ønsker at få ryddet jorden for rødder og ønsker at benytte grunden på ny. Rodfræsning kommer naturligt i processen og er en del af et større projekt når man ønsker at klargøre et større areal til nyplantning eller nybyg.

En anden del af processen kan væres at fjerne stubbene og resterende grene fra de fældede træer. Der kan vi også være behjælpelige. Vi har længe hjulpet kunder i Holstebro og Lemvig omegn med at rydde skovområder af den ene eller anden årsag.

Kontakt os og få et tilbud

Hvad er rodfræsning?

​Hvis man nogensinde har været en tur i skoven ved man at rødderne kan være gravet dybt og stærkt fast i jorden. Det er naturligvis svært at hiver dem eller grave dem op ad jorden med håndkraft. Derfor benytter man typisk maskiner til denne slags opgaver. Men hos Risager Skovservice mener vi som mange andre eksperter at den bedste løsning til de forhindrede rødder ligger i at fræse dem i stedet.

Dette er den billigere og hurtigere løsning. Det er en forholdsvis simpel proces. Vi sættere fræseren direkte ned i jorden og udfører fræsning af rødder til det er flis og smuld og er fjernet fuldstændig fra skovbunden. På den måde er skovbunden klar til nyplantning eller nybyg inden for kort tid.

Rodfræsning i skov med effektive maskiner

​Vi tilbyder generelt rodfræsning i skov og områder med flere træfældninger. Har du et læhegn der skal ryddes kan vi også være behjælpelige med bl.a. fræsning af rødder.

Da vi primært arbejder i skovområder har vi effektive maskiner og køretøjer der kan komme igennem selv det mest problematiske terræn. Så du kan trygt regne med et færdigt og veludført resultat når vi står for arbejdet.

Kontakt os i dag og hør nærmere

​Vil du høre nærmere eller har du en fræseopgave til os? Så kan du kontakte os på e-mail finnrisager@mail.dk, eller via vores kontaktformular. Du kan også ringe til os i vores telefontider på 2023 4203 så giver vi et tilbud på arbejdet over en samtale om dine behov.

Kontakt os

Firmainfo

Telefontider

Man-Tors: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket