Rodfræsning i Midtjylland | Kontakt os for et tilbud i dag

Rodfræsning i Midtjylland

Leder du efter en erfaren og kompetent skoventreprenør der kan hjælpe dig med rodfræsning i skov- og markområder? Så er har vi hos Risager Skovservice løsningen til dig. Vi har hjulpet kunder med fræsning af rødder, stubbe og knusning af tykke grene i mange år. Vores ekspertise inden for branchen er ikke til at tage fejl af. Vi har hjulpet utallige kunder i Midtjylland med at rydde skovbunden for rødder, stød og stubbe så området er klar til ny brug.

Få et uforpligtende tilbud

Effektiv og grundig rodfræsning

Pointen med rodfræsning er at rense jorden for problematiske rødder der kommer i vejen for fremtidige projekter på arealet. Om det er nybyg, nyplantning eller andet er rødder i jorden ofte en problematik man ønsker at undgå. Derfor udføre vi arbejdet med de bedste maskiner og forlader ikke opgaven før arbejdet er grundigt udført. Vi bygger virksomheden på tilfredse kunder og går derfor altid den ekstra distance for at give vores kunder en god oplevelse.

Referencer

Løfter er nemme at holde uden referencer. Derfor sikre vi at vi altid får taget billeder af vores arbejde så du kan bruge det som reference når du skal beslutte hvem der skal hjælpe dig.

Kunne du tænke dig at se resultaterne fra vores tidligere arbejde med stub- og rodfræsning er du velkommen til at følge os på facebook og se vores galleri igennem. Vi har masser af eksempler på tilfredse kunder og veludført opgaver. Vi har også nogle billeder i galleriet her på siden hvis det interessere dig.

Kontakt os for et tilbud i dag

Ønsker du vores hjælp med rodfræsning eller lignende i Midtjylland er du velkommen til at give os et kald på 2023 4203 for en dialog om din opgave. Passer e-mail dig bedre kan du sende os en besked til finnrisager@mail.dk eller gennem vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Firmainfo

Telefontider

Man-Tors: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket