Rodfræsning Midtjylland → Fræsning af alle typer træer → Ring nu

Rodfræsning i Midtjylland

Rodfræsning bruges på arealer, hvor der har stået træer, f.eks. fra skov, juletræskultur eller læhegn, og skal omlægges til nyplantning eller markbrug. Hos Risager Skovservice tilbyder vi professionel rodfræsning i Holstebro, Lemvig og resten af Midtjylland, for både private, erhverv og det offentlige. Vi udfører rodfræsning der er skånsom for området, så man kan plante kort tid efter fræsningen.

​Rodfræseren kan bruges til fræsning af vildtager og fræse rødder i læhegn og juletræs områder, samt andre områder hvor der har været træer og anden bevoksning. Fræseren kan nå til en dybde på op til 35 cm, så er der direkte klar til nyplantning eller markbrug.​ Ring derfor til Risager Skovservice - din specialist i fræsning af træstubbe, rødder og rodnet.

Udover rodfræsning udfører vi blandt andet også:

Kontakt os for Rodfræsning 

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med rodfræsning i områderne omkring Holstebro, Lemvig og resten af Vestjylland. Vi stiller naturligvis også gerne vores faglige kompetencer til rådighed for dig.

Kontakt os på telefon 20 23 42 03 eller e-mail finnrisager@mail.dk, for et uforpligtende tilbud på fræsning af sommerhusgrund, læhegn og andre arealer. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Kontakt os

Firmainfo

Telefontider

Man-Tors: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket