Rodfræsning pris | Mange års erfaring | Læs mere her

Rodfræsning pris

Vi tilbyder fræsning af rødder til et hav af forskellige kunder med forskellige størrelse opgaver. Når det gælder prisen for rodfræsning har opgavens omfang meget at sige. Vi sørger derfor altid for at få en god snak med kunden angående den gældende opgave og dens omfang. Som så meget andet har rodfræsning konstanter man kan bygge en fast pris omkring. Men langt den største del af arbejdet er forskelligt fra kunde til kunde, og det er derfor vanskeligt at give en fast pris.

Besparelser ved professionel hjælp

Du har to muligheder når det gælder rodfræsning. Du kan gøre det selv eller få professionel hjælp. Er der tale om flere træer eller et skovområde anbefaler vi at du får hjælp fra en professionel. Det er de færreste der ligger inde med det rette maskineri. Så du vil være nødt til at skulle transporter maskinerne og udføre arbejdet selv.

Så alene de penge det koster at leje og transportere de nødvendige maskiner er en god besparelse man kan gøre sig ved hjælp fra en professionel. Tiden det tager at udføre arbejdet og transportere maskinerne er en helt anden ting. Fræsning af stubbe og rødder tager typisk 1 minut pr. cm at fræse væk. Så afhængig af mængden af rødder og stubbe, kan arbejdet tage en betydelig mængde tid at udføre.

Kort sagt spare du penge og en masse bøvl ved at hyre en professionel.

Hvad koster rodfræsning?

De 2 typiske variabler der er tale om når det gælder rodfræsning og stubfræsning er mængden af rødder og stubbe der skal fræses, samt størrelsen på rødderne og stubbene. Som nævnt tager det ca. 1 minut at fræse gennem 1 cm træ og alle træer er anderledes. Vi tager derfor gerne ud og får et overblik før vi giver en pris på arbejdet.

Kontakt os og hør nærmere om priser på rodfræsning

Ønsker du et estimat på opgave er du velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon 2023 4203, e-mail finnrisager@mail.dk eller vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre om din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Firmainfo

Telefontider

Man-Tors: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket