Rydning af læhegn i Holstebro & Lemvig | Kontakt os i dag

Rydning af læhegn

Hos Risager Skovservice tilbyder vi rydning af læhegn i Holstebro, Lemvig og andre omkringliggende områder i det vestlige Jylland. Læhegn mellem marker og skovarealer kan være vanskelige at fjerne uden det rette maskineri. Som skoventreprenør har vi naturligvis stor erfaring med rydning af læhegn og lignende udfordringer. Vores ekspertise ligger i rodfræsning, stubfræsning og knusning af grene. Dette er nødvendige færdigheder at have i sit arsenal når man ønsker at nedlægge et læhegn.

Ønsker du at fjerne et levende læhegn på din grund? Så er vi det optimale valg, når det gælder samarbejdspartnere. Vores ekspertise og erfaring indenfor branchen sikre dig en grundig og veludført opgave.

Kontakt os og hør nærmere

Hvad er et læhegn?

Læhegn har fået flere betydninger gennem årene. Det kan både være et hegn man har bygget for at skabe læ til boligen. Den anden type læhegn er et levende hegn af hurtigt groende træer, plantet for at skabe læ mellem marker og skovarealer. De læhegn eller læbælter som de også kaldes, som vi beskæftiger os med er naturligvis den levende slags.

Vi fræser og knuser træerne helt ned til bunden og så fjerne vi de resterende rødder via rodfræsning. Skal du have ryddet et læhegn, har vi både erfaringen og kompetencerne til at udføre arbejdet hurtigt og grundigt.

Pris på rydning af læhegn

Vores priser variere meget afhængig af størrelsen på læhegnet. Udover størrelsen på opgaven, er der også typen af træer at tænker over. Alle træer er tydeligvis ikke ens, nogle er af en anden art, nogle er ældre end andre og derfor tykkere. Samtidig er der arbejdstimer at tage i betragtning.

Der er tydeligvis mange variabler at overveje når vi taler om prisen på rydning af læhegn. Ønsker du en pris på din opgave er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en rimelig pris sammen.

Få et uforpligtende tilbud på rydning af læhegn

Giv os et kald på 2023 4203 for en snak om din opgave. Alternativt kan du også skrive til os via vores e-mail finnrisager@mail.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på rydning af læhegn.

Kontakt os

Firmainfo

Telefontider

Man-Tors: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket