Stubfræsning i Holstebro & Lemvig | Indhent et tilbud nu

Stubfræsning i Holstebro og Lemvig

Hos Risager Skovservice tilbyder vi professionel stubfræsning i Holstebro og omegn. Leder du efter en skoventreprenør der sætter en ære i sit arbejde og levere et tilfredsstillende resultat til tiden? Så er vi den ideelle samarbejdspartner.

Vores skovservice tager altid udgangspunkt i den individuelle kundes behov. Vi står klar med maskiner og mandskab og hjælper alt fra private og erhvervskunder til kunder i det offentlige. Vi har hjulpet mange kunder med stubfræsning i Holstebro, Lemvig og andre omkringliggende områder og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad er stubfræsning?

Ved stubfræsning fjernes stød eller træstubbe let og effektivt med en stubfræser. Når træerne er fældet, og grenene flishugget eller kørt væk sammen med stammen, vil stubfræseren fjerne hele roden uanset størrelse og de store rodudløb. Jorden kan herefter planeres og ny beplantning eller markafgrøder kan etableres.

Fræsning af træstubbe og meget mere

Udover fræsning af træstubbe tilbyder vi også tilsvarende ydelser der hjælper med oprydningen af en gammel skovbund og etableringen af et nyt areal klar til nyplantning.

Som skoventreprenør udfører vi følgende forskellige opgaver udover fræsning af stubbe.

Vi har kompetencer indenfor:

Fræsning af træstub og rødder er prikken over i’et

Træfældning er kun den første del af arbejdet, hvis man ønsker at jævne et skovareal. Prikken over i’et er fræsning af træstub og stød, samt rodfræsning. Uden dette er arealet ikke brugbart til nye formål.

Indhent et tilbud på stubfræsning

Har du brug for en professionel Skoventreprenør, til at udføre stubfræsning nær Holstebro, Lemvig og andre omkringliggende områder? Kontakt Risager Skovservice på telefon 20 23 42 03 for en snak om opgavens omfang, eller send os en mail til finnrisager@mail.dk, for et uforpligtende tilbud.

Du kan også udfylde vores kontaktformular med opgaven du har brug for hjælp til, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Kontakt os

Firmainfo

Telefontider

Man-Tors: 09:00-16:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket